Virksomhetsarkitekt2019-08-31T21:30:59+02:00

Er du vår nye virksomhetsarkitekt?

Bli med å videreutvikle vårt fagmiljø innenfor arkitektur og jobb med spennende prosjekter hos kunder med store visjoner.

 Om Commitment

Commitment AS er et norsk konsulentselskap etablert i 1999. Selskapet eies 100% av de ansatte. Vi er i dag 18 ansatte, en blanding av yngre og godt erfarne konsulenter.

Vi leverer rådgivning og tjenester innenfor:

  • Prosjektgjennomføring
  • Industrialisering og digitalisering av forretningsprosesser
  • Strategisk styring basert på virksomhetsarkitektur

Commitment har et sterkt fagmiljø bestående av system- og virksomhetsarkitekter, noen med mer enn 20 års erfaring fra ulike sektorer. Arkitektur er derfor et viktig satsingsområde for oss fremover.

 Våre kunder

Vi har kunder innen privat og offentlig sektor, og sammen med våre samarbeidspartnere er vi en preferert partner innen arkitektur. Mange av våre kunder jobber innenfor multi cloud, big data og agile tilnærminger. Informasjonssikkerhet, prosessforbedring og digitalisering av fysisk infrastruktur står i fokus.

Om deg

Vi er i ute etter deg som har minimum 5 års erfaring innenfor arkitekturområdet og gjerne erfaring fra større prosjekter.

Vi tilbyr

Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig utvikling. Hver måned arrangerer vi sosiale og faglige samlinger.

Vårt kontor er sentralt på Lysaker og våre oppdrag er primært i Oslo regionen.

Er dette noe som kan passe for deg så kontakt:

Per Rune Land, per-rune.land@commitment.no, 971 86 831